Centrumfinans – Personlige lån for å møte økonomiske forpliktelser

Mens verdens-økonomien fortsetter å stige, ser man at mange mennesker i Norge ser etter personlige lån for å møte sine økonomiske forpliktelser. Personlige lån, inkludert forbrukslån og boliglån, er mer nyttige for den gjennomsnittlige forbrukeren nå, enn de har vært det siste tiåret. Hvis du finner deg selv på jakt etter litt økonomisk hjelp, er det mange forskjellige måter å gå frem på. Mange av leverandørene og finansaktørene av slike økonomiske lån er usikre og utrygge. Jeg vil i dette innlegget ta for meg Centumfinans som finansaktør. centum.no er Norges største finansagent, og har vært en seriøs aktør siden 1999.

Centumfinans tilbyr forbrukslån og andre typer lån for omtrent alt. Enten du ønsker å konsolidere gjeld fra kredittkort, renovere kjøkkenet eller dekke uforventede utgifter har de det du ser etter. De har tilbudt et bredt utvalg lån siden 1999, og spesialiserer seg innen Forbrukslån, Refinansiering, Billån og Lån uten sikkerhet. Centumfinans har alternativer som passer dine spesifikke behov og omstendigheter, og er stolte av å være Norges største finansagent.

Grunnen til at jeg personlig foretrekker Centumfinans er deres enkle systemer. Nettsiden deres er utrolig lett å forstå, og man kan enkelt navigere seg i menyen etter hvilken type lån man ønsker. Hvis det skulle oppstå komplikasjoner eller liknende kan kundeservice alltid nåes på 239 67 000. Åpningstidene for kundeservice varierer noe fra dag til dag, men de holder åpent fra 08.00-20.00 mandag til torsdag. Et annet positivt aspekt ved Centrumfinans er at setter hurtighet og kundes ønske ovenfor noe annet. Av egne erfaringer er forbrukslån noe man ofte ønsker så fort som mulig, noe Centrumfinans forstår. Hvis din søknad om lån blir godkjent hos Centrumfinans vil du ha pengene på konto i løpet av 2-3 arbeidsdager. Et annet alternativ er BankID – og du kan da få pengene på konto enda raskere.

I følge finanstilsynet og e24 økte andelen forbrukslån med 11,4% i 2017. Dette tyder på en økt interesse for forbrukslån, noe som fører til flere aktører i bransjen. Vi har sett en stor økning useriøse finansaktører og banker som tilbyr lån på nett de siste tiårene. Det har derimot vært en sterk vekst de siste årene i følge

e24. Centrumfinans tilbyr derimot kun lån fra veletablerte banker og bankinstitusjoner, noe som fører til at du som kunde alltid vil kunne føle deg trygg med lån gjennom Centrumfinans.

Videre finner jeg det veldig positivt at Centrumfinans ikke krever noen for form sikkerhet, pant eller kausjonist for forbrukslån. Man kan derimot ikke ha inkassokrav eller betalingsanmerkninger i sitt navn for å søke lån hos Centumfinans.

Centrumfinans er absolutt til å anbefale. De har vært en seriøs aktør i over 19 år, og er alltid behjelpelige for å hjelpe deg med å oppnå dine økonomiske forpliktelser.

hilde