10 gode grunner til å kjøpe deg en båt

1) Nå som pandemien har tatt over, og land er stengt grenser så er det fint å finne andre metoder å holde sommerlivet oppe. Med en oppegående båt så har du muligheten til å reise Norge rundt og ha den beste sommeren noen gang.

2) Å eie en båt og holde seg til båtlivet vil gi deg gode helsefordeler, dette er fordeler som forsterker den psykiske helsen din og den fysiske. Å være i båtlivet vil redusere plager som angst, stress og andre belastinger.

3) Båtlivet vil gjøre deg sterke, alle aktiviteten du må opprettholde med en båt vil gjøre muskler, ledd og bein sterke og mer fleksible.

4) Å seire rundt Norge vil gi deg nye opplevelser og eventyr som du kan ta med livet ut. Norge er kjent for sin grønne omgivelser og magiske natur. Når du seirer rundt i båten vil så vil du oppleve Norge fra helt andre perspektiv.

5) Havet inneholder negative ioner som bidrar med å forsterke immunforsvaret ditt, forbedre søvnrytmen din og humøret ditt.

6) En båt bidrar med å opprettholde det sosiale grunnlaget ditt. Å reise med venner, bekjente og familie vil forsterke deres relasjoner. Å være sosial er svært viktig for din utvikling, sosial kompetanse og atferd.

7) En båt vil gi deg en rekke med ulike aktiviteter å holde deg til, du kan blant annet fiske, dykke og sole deg. Her er det bare du som lager grensene.

8) Båtlivet vil bidra med å gi deg en sunn livstil som mange kan drømme om. Å være omringet av havet, frisk luft og seire rundt Norges hav vil bidra med å holde deg i form og sunn.

9) Du kommer alltid til å være omringet av naturlige omgivelser, dette vil bidra med å rense lungene dine.

10) Det er alltid noe nytt å utforske, her har du også mulighet til å reise videre til andre land.

hilde